Preguntes i Respostes Almofilter:

Si no trobo el filtre que necessito a la web puc demanar un filtre a mida?

Sí. No dubti en posar-se en contacte amb el departament tècnic, solucionarem el seu problema de filtració.

Com puc saber que filtre és el millor per a la meva necessitat?

La permanent experiència de més de 20 anys en el mercat i la nostra fabricació per primer equip, avala la qualitat del nostre producte.

Com funciona el comparador de referències de filtres?

Molt fàcil, si saps quina és la referència del filtre Almofilter, només has d'ingressar a la casella "Buscar per referència Almofilter" i si tens un filtre d'una altra marca i vols saber el seu homòleg Almofilter has d'ingressar la marca al caseller corresponent i et direm el filtre equivalent de Almofilter equivalent al que busques.

Puc comprar directament un filtre Almofilter o he d'anar a un distribuïdor?

Un, ja que al mateix temps som fabricants i distribuïdors de la nostra pròpia marca registrada en el mercat, Filtres RMG

¿El lliurament dels filtres és immediata?

Mantenim un estoc de seguretat del producte amb rotació més habitual, la flexibilitat del nostre sistema de producció ens permet terminis de lliurament molt curts, arribant en el cas de necessitat a les 24 hores.

Podeu fabricar filtres per a altres marques?

Al llarg dels anys hem col · laborat estretament amb diverses empreses dedicades a la fabricació de filtres amb presència en el mercat internacional.

No heu trobat resposta?He llegit i estic d'acord amb la llei de privacitat.

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de Almofilter amb la finalitat de prestar i oferir els nostres serveis, així com per informar sobre novetats i ofertes relacionades amb els mateixos. Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel · lació i oposició de les seves dades de caràcter personal en el correu electrònic almofilter@almofilter.com

captcha Introdueix les lletres que veus a la imatge: